Donderdag 24 mei 2018 - Louwman Museum, Den Haag

Sprekers

Juliëtte-van-Doorn-720x481

Mr. Aleid Wolfsen

Aleid Wolfsen is in 2016 benoemd tot voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens. Eerder was hij al verbonden aan de Autoriteit Persoonsgegevens als lid van de raad van advies.

Voor zijn benoeming tot voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens heeft Wolfsen zowel in de politiek gewerkt als binnen de rechterlijke macht. Tussen 1998-2001 was hij rechter in Amsterdam en daarna tot begin 2002 vice-president van de rechtbank Haarlem. Van mei 2002 tot 2008 was hij Tweede Kamerlid voor de PvdA en hield hij zich onder meer bezig met Justitie en Antilliaanse zaken. Hij was van 2008 tot 2014 burgemeester van Utrecht.

Wolfsen was van 1979 tot 1994 in verschillende functies werkzaam bij het parket van de officier van justitie en bij de arrondissementsrechtbank in Zwolle. Hij combineerde de werkzaamheden met een studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen, die hij in 1993 voltooide. Daarna werkte hij bij het ministerie van Justitie, onder andere als projectleider Herziening Rechterlijke Organisatie.

anne

Mr. dr. Anne-Wil Duthler

Anne-Wil is bestuurskundige en juriste. Gepromoveerd aan de Universiteit Leiden op modellen van Trusted Third Parties (TTP’s). Oprichter van First Lawyers.

Sinds februari 2014 is zij advocaat. Zij treedt op voor bedrijven en instellingen die ICT-geschillen hebben of dreigen te krijgen en vertegenwoordigt organisaties die boetes opgelegd krijgen. Tevens is zij lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, waar zij voorzitter is van de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie. Zij treedt daarnaast op als arbiter in geval van ICT-geschillen.

Tijdens het Nationaal Privacy Event is zij dagvoorzitter.

ELN_JD_0709_1642-720x509

David Kemp LLM

David, EMEA Specialist Business Consultant, Micro Focus contributes to business development in EMEA. He provides experience and guidance to senior corporate officers to address current and future Information Management & Governance challenges.

By profession he is a Solicitor of the Supreme Court of England and Wales, having obtained a Masters Degree in Law from Oxford University. After external counsel experience, he spent 10 years in Insurance Broking in London before joining ABN AMRO Bank in 1990. With 19 years there as a corporate banker and in-house counsel & compliance officer, he joined HPE (Micro Focus) effectively in March 2010.

Currently he is using his experience to advance the GDPR programme of Micro Focus, amongst other facilities.

 

microsoft-2

Hans Bos

Hans Bos, National Technology Officer Microsoft

Kenny van Ierlant 2

Dr. Ken van Ierlant

Dr. Ken van Ierlant  heeft zijn studies gevolgd op de Katholieke Universiteit (KU) Leuven, daarnaast in Lausanne, Zwitserland en in Frankrijk bij Insead Fontainebleau. Ken is Global Leader Digital Platform bij Virtual Clarity in de UK en tevens Digital Thought Leader (van KNVI) en heeft als CIO/CDO/CEO ruime ervaring opgebouwd op het gebied van turn-arounds en transformatieprocessen binnen internationaal georiënteerde ondernemingen. Kenny is ook gastlector bij Tilburg University en Nyenrode University.

 

 

andre-diesheuvel-720x480

Drs. André Biesheuvel RE RA RFG

Drs. André Biesheuvel RE RA is bedrijfseconoom, Register Accountant en Register IT Auditor. Hij is meer dan tien jaar partner voor Duthler Associates. Daarvoor was hij tien jaar partner voor KPMG. André combineert zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfseconomie en accountancy met die van ICT. Hij is de bedenker van het concept van Standard Business Reporting (SBR). In de afgelopen jaren heeft André met zijn team van professionals Duthler Academy opgebouwd.

In de Academy worden functionarissen voor gegevensbescherming opgeleid, presenteren deze functionarissen zich in het FG Register en kunnen bedrijven en instellingen Privacy Seals verkrijgen. Binnen de praktijk van Duthler Associates vervult André de rol van managing partner.